Diensten

"Krekt efkes oars".

 

De specialisatie van PostAdvies ligt bij de mens in relatie tot haar werk en  werkomgeving. PostAdvies biedt diensten aan voor zowel bedrijven als particulieren. Hierbij staat persoonlijke, deskundige en effectieve dienstverlening centraal. De werkwijze vanuit PostAdvies is altijd onderbouwd vanuit literatuur, onderzoek en bewezen effectieve methodes. Bij de toepassing hiervan wordt ingezet op maatwerk en creativiteit. Dit maakt de dienstverlening vanuit PostAdvies net wat anders dan anders.

Particulieren

 

PostAdvies biedt diverse diensten voor particulieren op het gebied van Werk&Welzijn. Dienstverlening wordt zowel online als persoonlijk aangeboden. Dit onder andere in de vorm van persoonlijke coaching, concrete oefeningen en de inzet van testen.

 

Onder het tabblad 'particulieren' kunt u lezen waar de dienstverlening uit bestaat.

Bedrijven

 

PostAdvies biedt diverse diensten aan bedrijven op het gebied van HRM en Werk&Welzijn. Postadvies zet samen met u stappen richting een gezonde organisatie zoals deze er voor u idealiter uitziet. Dit door de inzet van zowel klassieke als unieke methodes, gedegen onderzoek en tastbaar advies.

PostAdvies handelt vanuit een filosofie waarbij de bedrijfskunde en de arbeidspsychologie samen worden gebracht. Dit maakt PostAdvies een doeltreffende partner op strategisch niveau.

 

Onder het tabblad 'werkgevers' kunt u lezen waar de dienstverlening uit bestaat.


"Als je doet wat je altijd deed, krijg je ook wat je altijd al kreeg."