Transitietraject

Doelgericht van werk naar werk met een doordacht plan van aanpak.

Na een periode van werk is plots de periode zonder werk aangebroken. Een periode van onzekerheden. U heeft  een geldbedrag vanuit de werkgever heeft meegekregen, de zogenaamde ‘transitievergoeding’,

maar wat moet je daar mee? Gebruik je dit geld als een reservepotje of ga je juist een investering doen in jezelf om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten?

 

Het transitietraject van PostAdvies: van werk naar werk én een potje!

 

PostAdvies biedt het transitietraject. Een traject waarbij u een relatieve kleine investering doet om tot een doordacht plan van aanpak te komen. Door concrete doelen voor uzelf te formuleren voorkomt u dat u energie steekt in dingen die niets opleveren én wint u tijd. U krijgt handvaten om vervolgstappen te zetten en pakt de grip weer terug op uw leven. Aan het einde van het traject heeft u een concreet plan van aanpak in handen. Hierbij wordt er rekening gehouden met zowel werk als privé en is er aandacht voor het proces rondom het verliezen van een baan. Laat uw talenten niet onbenut en onderzoek wat u er mee kunt in de huidige arbeidsmarkt!

 

 

Het Transitietraject bestaat uit diverse componenten:

Wat wil ik? 

  •  Hierbij wordt gekeken naar uw karakter, drijfveren en waarden. 

Wat kan ik?

  • Welke kennis en vaardigheden heeft u en wat zou een eventuele goede aanvulling zijn? 

Wat zijn mijn kansen op de arbeidsmarkt?

  • Wat zijn voor u passende banen?

Coaching en training:

  • Het coachen op en trainen van vaardigheden die helpen om die passende baan te bemachtigen. Ook is er aandacht voor de emotionele aspecten die belemmerend kunnen werken bij het vinden van een baan.

Investering   595,-

Liever losse gesprekken?

Door middel van één-op-één gesprekken krijgt u handvaten aangereikt en komt u tot inzichten en concrete vervolgstappen. Het aantal gesprekken kan variëren van één tot meerdere gesprekken. Afhankelijk van uw wens betaalt u per gesprek of voor een totaalpakket.

 

Interesse of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.