Selectie assessment

De juiste persoon op de juiste plek is een sleutel tot succes. PostAdvies biedt selectie assessments op maat aan en geeft daarmee uitsluitsel of u de sleutelkandidaat in handen heeft.

 

PostAdvies biedt een selectie assessment op maat, waarbij de assessment bestaat uit diverse componenten. Hiermee wordt de voorspelbaarheid vergroot en enige twijfel over de (on)geschiktheid van de kandidaat verkleind. De componenten van de assessment kunnen bestaan uit testen, gesprekken, rollenspellen, presentaties en opdrachten aansluitend op de werksetting waarin de kandidaat mogelijk komt te werken. PostAdvies onderscheidt zichzelf door het bieden van maatwerk en de assessment nauw aan te laten sluiten op de functie en de organisatie waar de kandidaat voor wordt getest. De assessments van PostAdvies worden gekenmerkt door professionaliteit, respect en betrokkenheid.

 Bij PostAdvies wordt uitsluitend gewerkt met gedegen testen die onderzocht zijn op betrouwbaarheid en de voorspellende waarde. In tegenstelling tot de grotere bedrijven en uitzendbureaus biedt PostAdvies persoonlijke dienstverlening en weet u met wie u contact heeft en houdt. De aangeboden diensten kunnen zo compleet ingericht worden als u zelf wenst. PostAdvies staat voor betaalbare, deskundige en effectieve dienstverlening.

 

Wenst u meer informatie over het selectie assessment? Of over andere assessment mogelijkheden en dienstverlening op het gebied van werving en selectie? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.