Bestendigheids-check

Duurzame inzetbaarheid is talenten optimaal benutten, gezond en met plezier werken, nu en in de toekomst. Werken aan duurzame inzetbaarheid levert vitale en bevlogen medewerkers op die van toegevoegde waarde zijn voor de organisatie en daarbij zelf ook meerwaarde ervaren.

PostAdvies biedt de bestendigheids-check aan. Deze check is ontwikkeld om medewerkers

stil te laten staan bij hun eigen duurzame inzetbaarheid. De check biedt inzichten voor individuele medewerkers over verschillende eigenschappen. Bijvoorbeeld hun vermogen om met grote uitdagingen en veranderingen in het leven om te gaan en andere belangrijke eigenschappen om aan te werken in het kader van duurzame inzetbaarheid. De medewerkers krijgen naast inzicht op deze eigenschappen ook passende ontwikkeltips mee.

 

Het doel van deze bestendigheids-check is om een stuk bewustwording over duurzame inzetbaarheid te creëren. Het is een laagdrempelig instrument en met uitstek geschikt om te signaleren bij wie er een loopbaanvraagstuk speelt om hier preventief aan te kunnen gaan werken. Met name voor organisaties die veel veranderingen tegemoet gaan of voor bedrijven die preventief op ziekteverzuim willen inspelen, is dit een prachtig instrument. De bestendigheids-check wordt veel ingezet bij grotere groepen om op basis van de groepsresultaten passende interventies aan te kunnen bieden. Zo haalt uw organisatie het beste uit de toekomst!

Meer informatie of een offerte opvragen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.