Commentaren: 31
 • #31

  Marjon (maandag, 15 februari 2021 09:42)

  Ik heb het afgelopen jaar een Talent Development Assessment gedaan. De uitkomsten hiervan en de gesprekken met Karin gaven me een zetje in de rug om, ondanks de onzekerheid in de Corona periode, een volgende stap te zetten in mijn loopbaan. Met als resultaat een nieuwe baan die goed bij me past. Karin bedankt voor je luisterend oor.

 • #30

  Maarten (zaterdag, 15 augustus 2020 17:12)

  Ik heb een loopbaantraject gevolgd. Aan de hand van gesprekken en tests weet Karin goed te bepalen wat voor jou persoonlijk de onderwerpen zijn om mee aan de slag te gaan. Karin communiceert op een prettige manier, voorziet je van nuttig advies en helpt je ook wanneer je gedurende het traject vragen hebt.

 • #29

  Mirjam (donderdag, 16 juli 2020 09:17)

  Het ontwikkelassessment heeft mij laten inzien dat mijn huidige werk echt goed bij me past, terwijl ik steeds twijfelde of ik de goede keuze wel heb gemaakt in het verleden. Ik heb ook goede tips gekregen over hoe ik om kan gaan met ongemakkelijke sociale situaties en ik snap nu na zoveel jaar eindelijk waar dit vandaan komt!

 • #28

  Karin (donderdag, 16 juli 2020 09:04)

  Ik heb een ontwikkelassessment gevolgd via mijn werk bij Karin. Ik heb traject mede in gang gezet en wil er nu ook wat mee doen. Dit heeft me dat steuntje in de rug gegeven om nu écht een stap te maken. Karin bedankt!

 • #27

  Suzan (maandag, 09 maart 2020 14:12)

  Bedankt voor alles en de rust die je weer een beetje in m’n leven hebt gecreëerd:)

 • #26

  anoniem (maandag, 24 februari 2020 19:15)

  Het sollicitatiegesprek is erg goed gegaan. Ik heb de tips ter harte genomen. Dit bleek een goede zet; het was een plezierig gesprek waarin ik een goede klik had met de commissie. Het heeft me een tweede gesprek opgeleverd.
  Ook het tweede gesprek was erg plezierig en ik voelde me erg scherp: ik kon goed mijn keuzes verantwoorden en mijn werk- en denkproces toelichten. Uiteindelijk heeft de commissie niet voor mij, maar voor een kandidaat gekozen met meer ervaring. Ik kreeg nog wel het compliment dat men van mij onder de indruk was. Dat was fijn om te horen. Ook al ben ik het niet geworden, deze twee gesprekken hebben me het vertrouwen gegeven dat ik in de toekomst ook zulke goede sollicitatiegesprekken kan voeren.
  De coaching heeft me ook geholpen om betere motivatiebrieven te schrijven. Voorheen kon een brief opstellen nog wel eens een opgave zijn.
  Nogmaals dank voor de coaching.

 • #25

  Hannah (woensdag, 12 december 2018 19:39)

  Karin heeft mij op een plezierige en prettige wijze beter inzicht gegeven in mijn talenten en drijfveren.
  Ze heeft mij ontwikkel tips en tools gegeven om mijn werkplezier nog meer te vergroten. Hier kan ik echt iets mee. Dank je wel.

 • #24

  Arjen (maandag, 20 augustus 2018 20:15)

  Blij met de resultaten die uit de testen zijn gekomen. Ik denk dat ik nu de juiste studiekeuze zal gaan maken. Bedankt voor de goede begeleiding en adviezen!

 • #23

  Martha (vrijdag, 08 juni 2018 13:06)


  Ik heb een sollicitatietraining gevolgd bij Karin.
  In de training heb ik geleerd om een goede cv te schrijven en om een goed sollicitatiegesprek te voeren. Hier heb ik veel aan gehad. Ik hoop met deze training binnenkort een leuke baan te vinden.

 • #22

  Ineke (donderdag, 07 juni 2018 14:21)

  Na lang aarzelen toch contact gezocht met Karin omdat ik helemaal vastliep in mijn werk. Na een aantal gesprekken testen gemaakt. Dit geeft goed inzicht in wat ik kan en wil. Waar mijn goede punten liggen en waar nog aan gewerkt moet worden. Ondertussen aan het solliciteren en ook hierbij heb ik hulp van Karin. Goede adviezen! Helemaal als je al tijden niet gesolliciteerd hebt.

 • #21

  Mirjam (vrijdag, 25 mei 2018 12:27)

  Karin,
  Wat een fijne gesprekken heb ik gehad met jou.
  Dankzij onze gesprekken (en jouw antwoorden en reacties) heb ik veel nieuwe (positieve) inzichten gekregen, maar ook zeker de handvatten welke ik heb gekregen heb ik in de praktijk kunnen gebruiken.
  Dank je wel voor alles!
  groetjes Mirjam

 • #20

  Kjeld (woensdag, 02 mei 2018 15:06)

  Hoi Karin,

  Ik heb me ingeschreven voor de studie bedrijfskunde in Groningen. Ik wilde je nog even heel erg bedanken voor je hulp, anders had ik nu zeker de verkeerde studie gekozen :)

 • #19

  Alet (donderdag, 05 oktober 2017 10:09)

  Communicatie training gevolgd bij Karin. Heeft mij enorm geholpen, wat een inzichten heeft mij deze training van Karin gegeven.
  Een enorme aanrader.

 • #18

  Miriam (zaterdag, 26 augustus 2017 09:31)

  Karin is super behulpzaam. Ik heb goede tips gekregen voor een goede motivatiebrief en C.V.
  Ik zal haar zeker aanraden

 • #17

  Justin (woensdag, 23 augustus 2017 13:35)

  Ik wil je bedanken voor het gesprek. Voelde me erg op mijn gemak en had het gevoel dat ik overal over kon praten. Na ons gesprek gaat het al een stuk beter. Mijn motivatie is hoger en ik snap nu dat ik er zelf iets aan moet gaan doen. Dankjewel!

 • #16

  Erik (woensdag, 09 augustus 2017 09:49)

  Hallo Karin,

  Gisteren heb ik een selectiegesprek gehad en dat is positief verlopen. Ik ben aangenomen!

  Erg blij uiteraard dat ik alsnog een kans had gekregen. En ik wil jou bij deze nogmaals bedanken voor de feedback die jij mij hebt gegeven op mijn brief en CV. Mede door jouw tips heb ik mijn motivatie en enthousiasme voor de functie duidelijker kunnen laten blijken.

  Bedankt!

 • #15

  Bianca Meijer (woensdag, 31 mei 2017 18:55)

  Hallo Karin,

  Ik wil je via deze weg even laten weten, dat ik de baan in Sneek heb gekregen. Ik ga aan het werk op een financiële administratie voor 24 uur in de week. Dus ik ben heel heel blij op dit moment. Ik wil jou bedanken voor je advies en die opstap heeft me zeker geholpen.

  Met vriendelijke groet,

  Bianca Meijer

 • #14

  R. Groen (donderdag, 25 mei 2017 17:07)

  Super geholpen, goed advies gekregen!

 • #13

  . (donderdag, 13 april 2017 16:32)

  Ik heb Karin leren kennen als een geduldig persoon die met een open blik mijn hulpvraag heeft beantwoord. Karin heeft me handvaten gegeven anders met bepaalde dingen om te gaan.

 • #12

  Bianca Meijer (donderdag, 16 maart 2017 13:23)

  Ik heb een goed gesprek gehad met Karin. Ze heeft me handige tips gegeven m.b.t. solliciteren. Ze heeft een positieve en professionele indruk op mij gemaakt.

 • #11

  Jan Helms (woensdag, 08 maart 2017 16:13)

  Ik heb een hele goede intake gehad met Karin. Haar benadering is open en uitnodigend. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een andere dienstverlener puur op basis van leeftijd. Karin kwam bij mij over als een professionele dame met passie voor haar werk.

 • #10

  P.F.Koopmans (woensdag, 07 december 2016 17:06)

  Hoi Karin,
  ik wou je laten weten dat het me gelukt is om de baan te bemachtigen die ik zo graag wou. Zonder al jouw goede adviezen was dat zeker niet gelukt. Hartelijk dank dus!

  Met vriendelijke groet,
  P.F.Koopmans

 • #9

  annemieke turkstra (woensdag, 09 november 2016 18:31)

  Een paar keer heen geweest.
  Je voelt je er gelijk thuis.
  Helaas wordt t niet vergoed .
  De hulpvraag is goed beantwoord en heeft mij hand vaten gegeven.

 • #8

  Brenda (maandag, 03 oktober 2016 17:39)

  Erg vaak werd ik uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken. Mijn sollicitatiebrieven en CV waren dus goed, maar de sollicitatiegesprekken niet, want elke keer kreeg ik na een gesprek een afwijzing. Dit was de reden dat ik contact opgenomen heb met Karin van PostAdvies. Ik wilde beter worden in het voeren van een sollicitatiegesprek.
  In de twee keer dat ik bij Karin geweest ben, ben ik echt gegroeid in het voeren van een sollicitatiegesprek. We hebben een aantal vaardigheden en manieren besproken en geoefend die mij erg geholpen hebben om mezelf beter te presenteren tijdens een sollicitatiegesprek.
  Het laatste sollicitatiegesprek wat ik gehad heb, ging door de adviezen van Karin erg goed!

 • #7

  P.F. Koopmans (vrijdag, 09 september 2016 13:00)

  Graag wil ik een goede recentie schrijven naar aanleiding van de uitstekende dienstverlening van Post Advies. Eerst dacht ik van mezelf dat ik goed kon solliciteren, maar er viel (blijkt) toch een hoop dingen te verbeteren. Door middel van advies en oefenen heb ik me weten voor te bereiden op een gesprek voor ICT Projectleider met uitstekende resultaten.

  Zo zag ik bijvoorbeeld eerst een aantal onmogelijkheden en mismatches als blokkades in een vacature. Deze heb ik samen met Post Advies om weten te buigen in mogelijkheden en kansen. Naar aanleiding van het sollicitatie gesprek heeft het bedrijf zelfs de vacature gewijzigd om het beter passend te maken. Dit heeft er niet alleen toe geleid ik erg tevreden ben over Post Avies, maar ook het bedrijf waar ik gesolliciteerd heb. 2 vliegen in 1 klap dus!

  Ik kan Post Advies dus bij iedereen aanraden. Zelfs (lees: juíst) bij mensen die van zichzelf denken dat ze ‘goed’ kunnen solliciteren. Ook voor bedrijven kan Post Advies van grote waarde zijn om een goede match tussen kandidaten en de functie te waarborgen.

  Een aanrader voor iedereen dus!

  Met vriendelijke groet,

  P.F. Koopmans

 • #6

  Noelle (woensdag, 15 juni 2016 22:46)

  In het gesprek dat ik met Karin had, heb ik meer zicht gekregen op problemen en vragen waar ik mee worstel. Hierdoor kan ik beter een vervolgstrategie bepalen. Ik heb het gesprek als erg prettig en waardevol ervaren.

 • #5

  Marloes (dinsdag, 14 juni 2016 15:58)

  Hoi Karin,

  Even aan je laten weten dat ik ben aangenomen :-) Vanaf 6 juli start ik in Emmen. Heel veel zin in!
  Heel erg bedankt voor je hulp!!

  Groetjes, Marloes

 • #4

  . (zondag, 29 mei 2016 11:35)

  Ik heb echt veel aan jouw informatie gehad en je gaf mij ook weer zelfvertrouwen. Ik heb nu een hele leuke baan echt wat ik zocht. Ik heb hele lieve collega's. Ik heb het echt naar mijn zin.

 • #3

  Tjitske (zondag, 24 januari 2016)

  Vrijdag gemaild, zaterdag reactie, maandag gesprek met Karin en woensdag had ik een baan.

  Karin bedankt voor de goede adviezen.

 • #2

  M. van der Veen (zondag, 24 januari 2016 16:06)

  Nadat ik een paar keer ben vastgelopen in mijn werk ben ik met een burn-out thuis komen te zitten.
  Omdat het mij niet goed duidelijk was waardoor ik steeds vastliep, maar het voor mij wel heel duidelijk was dat ik dit niet nog een keer wilde, heb ik contact gezocht met postadvies.

  Dankzij verschillende testen en een aantal gesprekken heb ik inzicht gekregen in deze patronen.
  Ook weet ik nu beter wat mijn competenties en drijfveren zijn en welke werkomgeving het beste bij mij past. Het traject is heel waardevol voor me geweest en gaat zeker van pas komen als ik binnenkort weer ga solliciteren.

 • #1

  Piet (zondag, 17 januari 2016 19:49)

  Naar aanleiding van een aantal vragen over mijn carrière, werkzaamheden en mijn persoonlijk profiel heb ik Postadvies benaderd. Middels goede tests, professioneel en deskundig advies, heb ik een goed beeld gekregen wat wel en niet goed bij mij past. Bovendien heeft Postadvies mij geholpen met mijn sollicitatie door onder andere te begeleiden bij het schrijven van een brief en CV. Dat heeft geleid tot een sollicitatie gesprek waar Postadvies mij ook weer erg goed bij geholpen heeft.

  Al met al vergroot ik hiermee (zeer snel) mijn kansen op de arbeidsmarkt en dat had ik zonder Postadvies nooit gekund.

  Daarom nogmaals dank voor je ondersteuning. Ik raad Postadvies aan bij iedereen waarvan ik weet dat ze met vergelijkbare vragen zitten.

  Groet,

  Piet